top of page

COVID-19 sneltesten op uw eigen bedrijfslocatie!

12 januari 2021

Het aantal corona besmettingen blijft fluctueren dus ondernemend Nederland mag nog eens extra opschalen in alertheid en blijven hameren op het naleven en opvolgen van de maatregelen om het Corona virus te bestrijden.

Helaas kunnen we gewoonweg niet uitsluiten dat mensen toch besmet raken en daarmee het virus kunnen doorgeven aan anderen, familie, vrienden en collega's. Dus blijft ook TESTEN TESTEN TESTEN bij klachten van wezenlijk belang. Over de test capaciteiten van de GGD is in Nederland al veel gezegd en geschreven. Zo zagen we onder andere in rap tempo de commerciële teststraten hun opmars maken.

Daar voegen we graag een prijsvriendelijke maatwerkoplossing aan toe : COVID-19 SNELTESTEN OP UW EIGEN (BEDRIJFS)LOCATIE.

Voor veel bedrijven blijkt het een zeer kosten intensieve oplossing om één of meerdere afdelingen naar een (commerciële) Corona teststraat te sturen voor het laten afnemen van een COVID-19 sneltest. Denk alleen al aan extra reiskosten en niet productieve reistijd. Bedrijven zoeken dan ook steeds vaker naar betaalbare alternatieven voor situaties waarin een hele afdeling of zelfs het hele bedrijf snel getest moet worden. 

Het kan interessant zijn voor een werkgever om werknemers een test oplossing aan te bieden bij het eigen bedrijf. Deze maatwerk dienstverlening op uw (bedrijfs)locatie kunnen wij al voor u verzorgen vanaf 2 sneltesten. De COVID-19 sneltesten worden uitgevoerd door BIG geregistreerde verpleegkundigen en testuitslagen worden standaard gecommuniceerd via een beveiligd portaal waar de werknemer kan inloggen. Daarnaast kunnen wij werknemers ook gelijk bellen wanneer er bijvoorbeeld een positieve testuitslag naar voren komt.

Interessant??

Wacht niet te lang met het aanvragen van uw maatwerk offerte. Zo kunt u op het moment dat

het écht nodig is snel met ons schakelen en zorgen wij voor het op korte termijn inrichten

van een teststraat of testruimte op uw eigen (bedrijfs)locatie. 

Bel ons op nummer 085-1309649, of bij dringende aangelegenheden mobiel via nummer 

06-21871338, dan kunnen wij direct voor u een offerte op maat maken. U kunt ook een

e-mail sturen met uw contactgegevens naar corona@regiohr.nl. Wij nemen dan de

eerstvolgende werkdag contact met u op. 

Covid-19 Screening
bottom of page